web design iasi
De 8 ani lansam, crestem si administram afaceri in mediul online
strategic, creativ, digital
web design iasi
143
Proiecte Finalizate
web design iasi
750,087
linii de cod scrise
web design iasi
3,985
Like-uri primite
web design iasi
1,934
zambete castigate

Golliath vs David, sau de ce nu credem că pe internet există companii mici și mari, ci doar companii care se prezintă corect și care nu

Internetul este mediul în care toți, mari sau mici, startup-uri sau companii cu experiență pot avea aceleași șanse în a se prezenta, promova și vinde. Internetul permite întreprinderilor mici să concureze mai eficient cu giganții de pe nișa lor, eliminând o mare parte din cheltuielile pe care un antreprenor la început de drum le are în mediul offline, unde vadul comercial, campaniile outdoor și brandul îl ajută mult mai mult pe retailerul cu experiență pe piață, chiar dacă cel mic are prețuri mult mai accesibile la servicii asemănătoare, dacă nu de multe ori chiar mult mai bune.

Nu există un buget ideal pentru promovarea pe internet care să garanteze neapărat succesul așa că înainte de a investi sume mari de bani în campanii de adwords sau facebook, să aveți în vedere faptul că vizitatorii nu înseamnă neapărat clienți, iar poziția întâi pe pagina google doar prin campanii de google este una care vă scoate lunar bani din visterie. Și chiar dăcă vă permite buzunarul să cheltuiți sume per click pentru a sta în fața concurenței, sunteți dvs sigur că aveți mai multe vânzări decât site-ul de pe poziția a treia spre exemplu care este crescut organic? Site-ul a cărui proprietar nu își cumpără locul la google ci este acolo datorită performanțelor SEO, a brandului și a site-ului său?

Indiferent dacă folosiți campanii de google adwords sau v-ați crescut site-ul în mod organic, puteți pierde destui vizitatori dacă platforma dvs se mișcă greoi, are o rată de respingere sau bounce rate extrem de mare, mai ales pe mobil. Vă puteți testa viteza site-ului dvs și cât veți pierde în urma unei campanii google pe mobil, dispozitivul de pe care este cel ami mult accesat internetul astăzi, datorită acestui utilitar al celor de la google: https://testmysite.withgoogle.com/intl/en-gb

Dacă aveți viteză de încărcare a site-ului între 3-4 secunde atunci puteți spune că stați bine, însă dacă aceasta depășeste 6-7 secunde prin tehnologia 3g, atunci, în cazul unei campanii la google veți pierde cam 29% din vizitatori, asta potrivit estimărilor celor de la google. De asemenea, pentru atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori pe care să îi convertiți în clienți ar trebui să aveți un site user freandly. Conform definitiei lui Jakob Nielsen, uzabilitatea este un atribut calitativ care se refera la cat de usor poate fi folosit un lucru; mai exact, se refera la cat de repede pot invata oamenii sa foloseasca ceva, cat de eficienti sunt atunci cand o fac, cat de memorabila este experienta, cat sunt de predispusi la erori si cat de multa satisfactie obtin comparabil cu asteptarile lor.

Uzabilitatea unei pagini de internet sau a oricărui alt sistem reprezintă eficiența și ușurința folosirii lui spre satisfacția utilizatorilor. În cazul unei pagini web, un procent mare din erorile de concepție care vor apărea în infrastructura unui site pot fi evitate dacă se apeleaza la un expert în uzabilitate. Studiul de uzabilitate are rolul de a indica punctele slabe dintr-un site. Prin corectarea lor se obțin îmbunătățiri în ceea ce privește navigabilitatea siteului, satisfacția vizitatorilor, numărul erorilor ce pot apărea etc. A să nu uităm de conținut, acesta trebuie să fie unic, lizibil și să vă pună cu adevărat în valoare compania.

Deci... înainte de a vă speria de concurența de pe internet să aveți în vedere faptul că de cele mai multe ori pasiunea, dăruirea, implicarea, cercetarea și apelarea la profesioniști în web design, vă pot ajuta sa creați adevărate branduri vandabile pe internet, și nu notorietatea sau o armată de manageri.


De ce nu ne "permitem" să facem site-uri web la fel de ieftine ca cele construite de către o „cunoștință” a unui amic de-al dvs?

Răspunsul simplu ar fi pentru că ne respectăm clienții, și meseria noastră. Toată lumea iubește o afacere bună și să cheltuie cât mai puțini bani. Obținerea unor bunuri de valoare pentru un preț scăzut este unul dintre acele lucruri minunate despre care ne place să povestim la petreceri sau să ne laudăm în social media...până când ceva se întâmplă și observăm cum instalația pe care a făcut-o meșterul cunoștinței noastre începe să cedeze, iar acesta este nevoit să mai vină odată să strângă garniturile sau să facă cine știe ce improvizații. Sau până când, după prima spălare, observăm că pulovărul preferat, pe care am luat-o de la buticul din colț, s-a decolorat.

Ați prins ideea. Același lucru este valabil și pentru site-urile web de prezentare, ca să nu mai vorbim de magazinele online. "Ieftin" este un termen extrem de înșelător, în realitate înseamnă că nu veți plăti mai puțin în momentul construcției, însă veți fi nevoiți să plăți, de cele mai multe ori mai mult decât face, mult mai târziu. Dacă dețineți o afacere mică aveți nevoie de un site web,nu vă puteți "permite" să pierdeți bani pe un designer web descoperit în "târg". Trebuie să obțineți cea mai bună calitate, doar în joc este viitorul afacerii dvs. Un site web vă reprezintă și reprezintă afacerea în totalitate. De aceeea un lucru făcut corect de la bun început o să vă dea atât dvs cât și clienților, partenerilor dvs o siguranțăcă lucrează cu o copmanie care executați lucruri cel puțin la fel bune ca și site-ul pe care aceștia navighează.

Internetul devine din ce în ce mai aglomerat. Trebuie să ieșiți în evidență în mediul online cu un web site personalizat, unic ca și design și conținut. Care să demonstreze vizitatorilor profesionalist și seriozitate. Iar aceste lucrui doar o companie specializată în domeniul creării de site-uri web vă paote realiza.

Taktica Web


Gândiți-vă la site-ul dvs. ca la un angajat. Ce fel de angajat vă doriți? Asta, ca să vă spunem de ce fel de site aveți nevoie

Vreți ca angajatul să se sprijine de tejghea, admirând ultimul său tatuaj sau să vorbească incorect cu clienții, să nu îi pese/placă job-ul pe care-l are? Acest angajat trebuie să fie profesionist, atent și concentrat pe servirea clienților. În cazul în care site-ul dvs. personalizat este lipsit de experiență, neprofesional, semișcă greu, nu este indexat corect pe google, veți avea un site slab, care vă va duce cu siguranță la o pierdere din vizibilitate, păreri bune și implicit clienți.

Internetul devine din ce în ce mai aglomerat. Trebuie să faceți site-ul dvs. vizibil pentru clienții dvs. Și să urcați ca rezultate pe motorului de căutare, al cărui rege rămâne Google. Dacă site-ul dvs. nu a fost optimizat pentru a se clasa cât mai sus, veți avea parte de trafic doar din întâmplare sau de la cunoștințe sau de pe rețelele sociale. Însă aveți tot facebook-ul în lista de prieteni? Deși aveți un site web, trebuie să lucrați în mod eficient on-line și nu în întuneric. E la fel ca și acel angajat al dvs, degeaba îl aveți și plătiți dacă nu aduce un plus valoare firmei dvs.


2017 - Anul in care imposibilul devine posibil!

Este timpul sa visam, sa dansam, sa ne bucuram. Este timpul sa facem ca imposibilul sa devina posibil. Este timpul sa mergem mai departe, sa jungem mai sus. Sa ajungem la lucruri la care ieri doar visam si speram. Este timpul sa pretuim, impartasim, sa ne cream un viitor asa cum ne dorim. Este 2017. Noi suntem Taktica Web, La Multi ani! Taktica Web


Eleganta vine din libertate - Stefan Grigoras

Cunoscutul artist visual iesean, Stefan Grigoras, ne-a ales pe noi pentru ai crea acesta minunata "carte de vizita online". Un site web reprezinta cu siguranta cea mai buna modalitate de a va promova in mediul virtual. Daca aveti nevoie de un asfel de instrument pentru afacerea dvs nu ezitati sa ne contactati. Pana atunci, navigati pe stefangrigoras.com si admirati unele dintre cele mai frumoase creati destinate atat amenajarilor interioare cat si exterioare Stefan Grigoras


Dacă ajungeți prin Neamț, vizitați Pensiunea Daria din Văratec

Am terminat un proiect extrem de frumos, pentru niste oameni foarte dragi si primitori. Pensiunea Daria Varatec, se afla la niciun km de Manastirea Varatec, intr-un loc de o frumusete rara. Asa ca daca ajungeti prin zona nu cumva sa ratati ocazia de a poposi aici, fie si doar pentru cateva ore. Pensiunea beneficiaza de un restaurant cu un meniu variant si plin de bunatati, iaz, loc de joaca pentru copii si evident cele mai confortabile camere pentru turisti. Pensiunea Daria Varatec