Jurnal de Taktica

taktica.ro


De ce nu ne "permitem" să facem site-uri web la fel de ieftine ca cele construite de către o „cunoștință” a unui amic de-al dvs?

Răspunsul simplu ar fi pentru că ne respectăm clienții, și meseria noastră. Toată lumea iubește o afacere bună și să cheltuie cât mai puțini bani. Obținerea unor bunuri de valoare pentru un preț scăzut este unul dintre acele lucruri minunate despre care ne place să povestim la petreceri sau să ne laudăm în social media...până când ceva se întâmplă și observăm cum instalația pe care a făcut-o meșterul cunoștinței noastre începe să cedeze, iar acesta este nevoit să mai vină odată să strângă garniturile sau să facă cine știe ce improvizații. Sau până când, după prima spălare, observăm că puloverul preferat, pe care am luat-o de la buticul din colț, s-a decolorat.

Ați prins ideea. Același lucru este valabil și pentru site-urile web de prezentare, ca să nu mai vorbim de magazinele online. "Ieftin" este un termen extrem de înșelător, în realitate înseamnă că nu veți plăti mai puțin în momentul construcției, însă veți fi nevoiți să plăți, de cele mai multe ori mai mult decât face, mult mai târziu. Dacă dețineți o afacere mică aveți nevoie de un site web,nu vă puteți "permite" să pierdeți bani pe un designer web descoperit în "târg". Trebuie să obțineți cea mai bună calitate, doar în joc este viitorul afacerii dvs. Un site web vă reprezintă și reprezintă afacerea în totalitate. De aceeea un lucru făcut corect de la bun început o să vă dea atât dvs cât și clienților, partenerilor dvs o siguranțăcă lucrează cu o copmanie care executați lucruri cel puțin la fel bune ca și site-ul pe care aceștia navighează.

Internetul devine din ce în ce mai aglomerat. Trebuie să ieșiți în evidență în mediul online cu un web site personalizat, unic ca și design și conținut. Care să demonstreze vizitatorilor profesionalist și seriozitate. Iar pentru aceste lucrui doar o companie specializată în domeniul creării de site-uri web și cu experiență vă poate ajuta.

Taktica Web